Kokoussauna (120min)

Alkaen: 150,00 136,36 (alv 0)

Klo: 13:00-15:00
Kapasiteetti: 10 henkilöä
Vuoron pituus: 120min
Hinta: 150€

Tervetuloa Sääksjärven rannalla sijaitsevaan saunaamme – täydelliseen paikkaan kokousten ja rentoutumisen yhdistämiseen. Vuokraa oma saunavuorosi kahdeksi tunniksi ja nauti upeista järvimaisemista, rauhallisesta ympäristöstä sekä perinteisen saunomisen tarjoamasta rentoutumisesta.

Kokoussauna tarjoaa sinulle mahdollisuuden pitää työpalaverin, tiimipalaverin tai neuvottelun ainutlaatuisessa ympäristössä. Saunaan mahtuu mukavasti pieni ryhmä, ja voitte keskittyä olennaiseen ilman häiriötekijöitä.

Varaa ”Kokoussauna” nyt ja tee kokouksestasi unohtumaton tapahtuma, jossa yhdistyvät luonto, rentoutuminen ja tuottava työskentely. Tervetuloa nauttimaan Suomen kauniista järvimaisemista ja samalla pitämään tärkeitä kokouksia Sääksjärven rannalla!

  • Aika: Joka päivä 13:00-15:00
  • Kapasiteetti: 10 henkilöä
  • Vuoron pituus: 120min
  • Hinta: 150€

Valitse haluamasi päivä kalenterista: Valitse kalenterista haluamasi päivämäärä, jolloin haluat käyttää esimerkiksi saunatilaa. Varmista, että päivämäärä on saatavilla, sillä tilan käytettävyys riippuu saatavuudesta.

Valitse kellonajat: Päivämäärän jälkeen pääset valitsemaan kellonajat, mahdolliset lisäpalvelut, näet yhteenvedon sekä voit siirtyä kassalle.
Jatka täyttämään yhteystietosi siirtymällä kassalle.

Saat tarkemmat ohjeistukset vielä tilausvahvistuksessa.

Valitse päivämäärä ja kellonaika:

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Parantolantie 88, 05100 Röykkä

Privacy Preference Center