Linnan Torni

Linnan torni rakennettiin alun perin hoitajien asunnoksi hiukan erilleen potilaista. Torni on päärakennuksen yhteydessä järven tuntumassa. Tornin yhteydessä olevaa kaksikerroksista makuuhallirakennusta käytettiin potilaiden makuuttamiseen peiteltynä sään mukaan, koska tärkein hoitotapa keuhkopotilaille oli ulkoilman hengittäminen. Parantola-alueella kasvaa runsaasti mäntyjä, koska mäntyjen uskottiin erittävän runsaasti otsonia, jota pidettiin tärkeänä keuhkotautipotilaille.

Upea nelikerroksinen torni järvinäkymällä taipuu moneksi. Se on suunniteltu nyt mm. yritysten kokouskäyttöön. Tornin rauhassa on erinomaista kokoustaa. Tilasta löytyy 65 tuuman televisio, oma wi-fi ja kokousvälineet fläppitauluineen. Majoituspaikkoja löytyy kahdesta ylimmästä kerroksesta yhteensä 16. Alakerrassa on ruokailuhuone, keittiö ja kaksi wc:tä. Uloskäyntejä on kolme. Torni on sisustettu skandinaaviseen tyyliin vanhaa kunnioittaen. Katossa upeat vanhat valaisimet ja jugend ikkunoista näkyy rauhoittava luontomaisema. Ulkona iso terassialue kokoustamista ja lepäämistä varten, johon wi-fi yltää. Kahvilasta hoituu päivän kahvit ja keittoruoka helposti.

  • Vuokra 75 € per henkilö tai alkaen 500 € päivä
Varaa tila käyttöösi

Tervetuloa varaamaan linnan torni!

  • Valitse haluamasi päivä kalenterista: Valitse kalenterista haluamasi päivämäärä, jolloin haluat käyttää tilaa. Varmista, että päivämäärä on saatavilla, sillä tilan käytettävyys riippuu saatavuudesta.
  • Täytä tiedot: Kirjoita nimesi, yrityksesi nimi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi alla oleviin kenttiin. Tällä tavoin voimme ottaa yhteyttä sinuun varaukseen liittyen ja lähettää vahvistuksen.
  • Kirjoita lisätietoja: Erityistoiveet tai muut lisätiedot.

Muistathan seuraavat asiat:

  • Linnan torni on 75 € / henkilö tai 500 € / päivä.
  • Varaus on sitova vasta, kun saat vahvistuksen meiltä. Odotamme yhteydenottoasi varauksen vahvistamiseksi ilmoittamaasi sähköpostiin tai puhelinnumeroon.
  • Mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, ole rohkeasti yhteydessä meihin.

Kiitos, että valitsitte tilamme! Toivomme, että nautitte ainutlaatuisesta elämyksestä kanssamme.

Varaukset ja tiedustelut

Yhteydenotto hoituu helposti oheisella lomakkeella, kysy lisätietoja ja varaa tila käyttöösi.

    Galleria