Tilaus- ja sopimusehdot

Yritys

Röykkä Invest Oy (3275597-7)
Mechelininkatu 3
00100 HELSINKI

1. Varaukset ja Maksut:

1.1. Voit tehdä varauksen Röykkä Resortiin verkkosivustomme tai muun yhteydenottotavan kautta. Varaukset vahvistetaan saatavuuden perusteella ja ovat sitovia, kun olet saanut vahvistuksen ja suorittanut mahdollisen maksun.

1.2. Maksutapahtumat käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisesti kolmannen osapuolen maksupalveluntarjoajan (Paytrail) kautta.

1.3. Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

2. Peruutukset ja Muutokset:

2.1. Voit peruuttaa tai tehdä muutoksia varaukseesi 24 tuntia ennen varauksen alkua. Peruutuksesta tai muutoksesta voi aiheutua kustannuksia, jotka määräytyvät varauksen ehtojen perusteella.

2.2. Röykkä Resortilla on oikeus perua varaus äkillisten teknisten ongelmien tai ylivoimaisten esteiden sattuessa. Tällöin asiakkaalle palautetaan maksu kokonaisuudessaan.

3. Muut Palvelut:

3.1. Röykkä Resort tarjoaa monipuolisia palveluja, mukaan lukien majoitus, kokouspalvelut ja tulevaisuudessa mahdollisesti ravintolapalveluita.

3.2. Muut palvelut, kuten ravintolapalvelut, voivat olla saatavilla erillisellä varauksella ja hinnoittelulla. Tarkista saatavuus ja hinnat erikseen kullekin palvelulle.

4. Tietosuoja:

4.1. Röykkä Resort kunnioittaa asiakkaiden yksityisyyttä. Henkilötietoja käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

5. Yhteystiedot:

5.1. Ota yhteyttä Röykkä Resortin asiakaspalveluun info@roykkaresort.fi lisäkysymyksiä tai tarkennuksia varten.

Kiitos, että valitsit Röykkä Resortin! Toivotamme sinulle miellyttävää oleskelua ja nautinnollisia palvelujamme.