Eleganni

Eleganni on erikoistunut tuloksellisiin ja rentouttaviin arkea helpottaviin kosmetologi- ja palautumispalveluihin, joka räätälöidään aina sinun tarpeisiin.

Ajanvarauskalenteri

Eleganni on täyden palvelun elämyshoitola, joka tarjoaa laadukkaita sekä yksilöllisiä kosmetologi- ja palautumispalveluja.

Toimintamme sai alkunsa vuonna 2010 Sky/Cidesco kosmetologi- ja Hengähdyshetkiä® palautumisvalmentaja Annin visiosta luoda yritys, johon jokaisen – niin asiakkaan kuin henkilökunnan – on mukava tulla. Viihtyisä toimitilamme sijaitsee hirsihuvila Lettovillan toisessa kerroksessa, ja palvelee niin naisia kuin miehiäkin. Meiltä saat mm. monipuoliset ja tehokkaat kasvohoidot, hemmottelevat elämyshoidot, palautumispalvelut itselle tai ryhmälle ja paljon muuta. Kaikki palvelumme ja ajanvarauksen löydät sivuiltamme.

Uskomme että, hyvinvointi alkaa sisältä ja heijastuu ulospäin niin ihoomme kuin kehoomme. Virkistynyt ja palautunut mieli sekä keho jaksaa arjen askareissa. Hyvinvoinnin tasapaino ja oikeanlainen omaan elämään sopiva ihon kotihoito ovat avaintekijöitä terveen ja hehkuvan ihon saavuttamiseksi. Nämä asiat huomioimme jokaisessa hoidossamme.

Olemme erikoistuneet kokonaisvaltaisiin ja rentouttaviin arkea helpottaviin palveluihin. Jokainen ihminen on yksilö, ja siksi räätälöimme hoitomme, palautumispalvelumme ja tuotesuosituksemme aina yksilöllisiin tarpeisiisi ja budjettiisi sopiviksi. Käytämme työssämme korkealaatuisia kotimaisia tuotteita.

Myymälästämme löytyy suomalaisen metsän inspiroima luonnonkosmetiikkasarja Unna Nordic, tieteelliseen patentoituun teknologiaan perustuva BTB13 sekä täällä Nurmijärvellä käsin valmistettu luonnonkosmetiikkasarja Catteco.

Meille voit aina tulla omana itsenäsi ja päästää irti arjen vaatimuksista. Sydämellisesti tervetuloa Eleganniin!

Elegannin löydät Lettovillan toisesta kerroksesta.

www.eleganni.fi
https://www.instagram.com/eleganni/